Resultaatgericht schoonmaken zit in ons hart en nieren

R

Voor jou en voor je medewerkers wil je niets liever dan een schoon kantoor en ook een opgeruimde omgeving. Wanneer je een opgeruimd en schoon kantoor hebt, zal ook de werksfeer bevorderen en zullen ook klanten dit opmerken en waarderen. Wanneer je ons in dienst neemt zal je de voordelen van onze aanpak gaan waarderen. Wij doen namelijk aan resultaatgericht schoonmaken. We doen niet alleen aan resultaatgericht schoonmaken, we zijn er ook nog eens erg goed in. Klanten van ons overspoelen ons altijd met complimenten over het geleverde werk. Dit kan je zelf ook terug lezen op onze webpagina. Hier vind je overigens ook nog informatie over ons bedrijf of over onze verschillende pakketten.

Aangepaste procedures

Wanneer wij bij jou je pand komen schoonmaken, dan zal je geen standaardprocedure ervaren. Wij werken voor elk schoonmaakproject volgens een aangepaste procedure. Al onze procedures staan natuurlijk in teken van resultaatgericht schoonmaken. Wij kijken voor elk project hoe wij dit zo effectief en efficiënt mogelijk kunnen waarmaken. Zo zorgen we voor onszelf voor tijdbesparing en dit bekent voor jou als klant geldbesparing. Natuurlijk zorgen we er wel voor dat het pand brandschoon is en dat er geen stofje te bekennen is. Daarnaast maken wij ook schoon met een erg persoonlijke aanpak. Alles gebeurd in overleg met de klant en er zal altijd worden gehouden aan de gemaakte afspraken.

Persoonlijke aanpak

Met persoonlijk aanpak, doelen wij op vaste schoonmakers. Aan het begin van het traject zal je een of meerdere schoonmakers worden aangewezen en deze zullen vrijwel altijd bij jou over de vloer komen als het weer tijd is voor resultaatgericht schoonmaken. Zo weet je altijd wie er komen en wat je aan hen hebt. Daarnaast kun je ook bij hen terecht wanneer je vragen hebt of wanneer je wilt dat er iets extra’s wordt schoongemaakt.