Rado

R

 

Al zoek je een gespecialiseerd horlogemerk, kom je met Rado een heel eind. Zij hadden hun eerste collectie namelijk al in 1957 op de markt. Het merk is afkomstig uit Zwitserland en heeft hierdoor ook de daarbij horende Zwitserse kwaliteit. De horloges worden gemaakt van erg sterke en bijzondere materialen. Zo wordt onder andere hightech keramiek, hard metaal of saffierkristallen gebruikt voor het produceren van de horloges. Naast de kwalitatief hoge materialen, wordt er natuurlijk enkel door vakmannen aan het horloge gewerkt. Ook zij leveren enkel het beste merk en zorgen voor een hoge kwaliteit. Hierdoor valt het uiterlijk van een Rado ook erg op. Het is namelijk dat het uiterlijk erg verzorgd en professioneel is.

Koop bij ons je horloge

Al ben je er over uit dat je een Rado wilt aanschaffen, dan kun je deze het beste bij ons in de webshop je nieuwe horloge halen. Wij zijn namelijk een officieel dealer van Rado en kunnen hierdoor u meer bieden dan andere juweliers. Wij hebben tevens ook een winkel, waar u 7 dagen per week heen kunt om nieuwe sierraden aan te schaffen. Wanneer je bij ons een horloge aanschaft heb je hier minimaal 2 jaar garantie op en kun je daarna ook altijd terugkomen voor een reparatie. Wij hebben korte en directe lijnen met de fabrikant en kunnen hierdoor meer duidelijkheid bieden en ook sneller uw producten laten repareren of vervangen.

Assortiment

Al kijk je naar het assortiment van Rado, zal je snel opvallen dat zij een erg breed assortiment hebben. Zo hebben ze verschillende collecties, waarin allemaal verschillende horloges zitten maar met een zelfde soort stijl. Zo zijn er al 5 verschillende soorten collecties, waar weer een hoop horloge onder vallen. Bekijk het gehele assortiment nu bij ons op de website. Hier kun je ook je bestelling plaatsen, mocht je al een keuze hebben gemaakt.