Barista opleiding – ontvang erkende certificaten

B

Op zoek naar een erkende Barista opleiding? Wij verzorgen verschillende opleidingen en cursussen. Onze opleidingen worden gegeven door gecertificeerde trainers. Als je na de cursusdag het examen met een goed resultaat afsluit ontvang je een internationaal erkend certificaat. Je kan de opleiding volgen omdat je voor jezelf een lekker bakje kopje wilt kunnen zetten, maar je kan je kennis ook toepassen bij je horecaonderneming.

Enkele jaren geleden heb ik zelf verschillende opleidingen en cursussen gevolgd aan de barista opleiding. Nu ben ik een van de gecertificeerde trainers. Ik breng graag mijn kennis en passie over op jou. Word jij mijn volgende student?

Barista opleiding – persoonlijke aandacht staat centraal

Geen enkele student is hetzelfde, iedereen heeft een andere achtergrond en reden om een opleiding of cursus bij ons te volgen. Wij houden onze opleidingen en cursussen persoonlijk door in groepjes van maximaal zes personen te werken. Zo hebben wij meer zicht op wie de techniek al onder de knie heeft en aan wie we nog wat extra aandacht moeten besteden. Dit komt jouw kennis uiteindelijk alleen maar ten goede.

Opleidingsmogelijkheden

De meeste van onze opleidingen bestaan uit twee delen. Het eerste gedeelte is theorie en praktijk. Je leert de achterliggende theorie waarna je daarna de geleerde theorie in praktijk mag brengen. Dit gedeelte duurt in de meeste gevallen een dag. Het tweede gedeelte bestaat uit het examen, in enkele gevallen vind dit op dezelfde dag plaatst, in andere gevallen kan hier enkele weken tussen zitten. Behaal je je examen met een goed resultaat ontvang je een internationaal erkend certificaat van ons.

Inschrijven barista opleiding

Wil jij ook een erkende Barista opleiding volgen? Je kan je eenvoudig en snel aanmelden via onze website. Op onze website vind je ook alle uitgebreide informatie over de verschillende soorten opleidingen. Wil je graag eerst een van de erkende trainers spreken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op!