De opleiding visagie zorgt er voor dat jij een expert wordt

D

Dynamisch en inspirerend, dat is wat echte visagie is. Je kan er met jouw vaardigheden voor zorgen dat iemand er perfect uit ziet op een belangrijke dag. Voor bijvoorbeeld een bruiloft of voor een heel belangrijk optreden. Met visagie kan je er voor zorgen dat iemand, net dat beetje extra zelf vertrouwen krijgt of dat iemand zich net dat beetje mooier voelt. Beter kan het toch niet? Wil jij dit ook kunnen? Wil jij mensen ook zo’n fijn gevoel geven? Doe dan mee aan de opleiding visagie!

 

De opleiding visagie zorgt er voor dat jij een expert wordt

Voordat je begint aan deze opleiding is het wel aan te raden om al wel wat ervaring te hebben met het aanbrengen van make-up. wanneer dit niet zo is, kan het nog wel wat lastig worden om alles bij te houden wat er in de opleiding voor bij komt. Ben je al wat meer ervaren met het aanbrengen van make-up? Dan moet deze opleiding geen enkel probleem voor je zijn. De opleiding duurt enkele dagen en hierbij zal je continue bezig zijn met het aanleren van verschillende technieken. Daarnaast ben je ook veel bezig met het oefenen hiervan. Ze zeggen altijd: van oefening baart kunst en dat is in dit geval ook zeker zo! Je oefent dan ook veel op elkaar en eventueel ook op modellen.

 

Bij de opleiding visagie leer je ook verschillende technieken

Visagie is niet een kwestie van één techniek en dan alles kunnen. Het is zo dat er voor verschillende zaken, een andere techniek wordt gebruikt. Voor bruiloften is het bijvoorbeeld wenselijk om een bepaalde techniek te gebruiken. Voor fotografie is dan weer wat anders toepasselijk. Op die manier moet je dus allerlei verschillende soorten technieken onder de knie hebben om zo multi inzetbaar te zijn. Dit is dan ook precies wat je aangeleerd krijgt tijdens de opleiding.