Openbaar vervoer, hoe ontkom je hier zo snel mogelijk aan?

O

Iedereen heeft wel eens gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Of het nu met de trein, een bus of een taxi was: er kleven een hoop nadelen aan vast. Allereerst laten ze het lijken alsof het heel goedkoop is, maar het begintarief van een taxi is al snel 3 euro en dan ben je nog geen meter vooruit. De teller schiet omhoog tijdens het rijden en loopt lekker door tijdens het wachten voor ieder stoplicht dat op rood staat. Het nachttarief wat de taxi’s rekenen is ook niet echt kostenbesparend.

 

Om een bus of trein te mogen gebruiken moet men tegenwoordig ook al direct een OV kaart hebben, welke men al bij aanschaf moet betalen en iedere keer weer goed moet opwaarderen. Vergeet hierbij niet uit te checken, want anders kost het ritje je direct het maximum bedrag. Dan hebben we het nog niet gehad over de wachttijden. Je kunt nu nooit eens wegrijden wanneer men wilt en moet altijd rekening houden met begin en eindtijden van de diensten van openbaar vervoer. Zo heeft iedereen vast ook al eens meegemaakt dat een bus nooit komt opdagen of dat een trein zonder verdere informatie ineens niet meer rijdt.

 

Dé oplossing om niet meer afhankelijk te zijn van openbaar vervoer

 

Tegenwoordig is het zo gemakkelijk om het heft in eigen handen te nemen. Wanneer men een eigen rijbewijs weet te behalen, is het openbaar vervoer voor eens en voor altijd verleden tijd. Niet meer hoeven wachten op vertrektijden, nooit meer afhankelijk van specifieke vertrekplaatsen en nooit meer hoge eindrekeningen tijdens een taxiritje.

 

Rijschool Troy

 

Bij Rijschool Troy worden rijlessen van hoge kwaliteit aangeboden tegen een zeer eerlijke prijs. Het leren autorijden wordt door deze rijschool aangeboden in het tempo waarbij jij je goed voelt en veiligheid staat bij hun hoog in het vaandel. Deze rijschool is te vinden in het midden van het land en heeft al jaren ervaring in het begeleiden van mensen tijdens het leren van autorijden. De lesauto’s die gebruikt worden zijn niet alleen kwalitatief goed, maar ook nog eens een lust voor het oog. Twijfel niet, maar contacteer onze rijschool voor de beste rijlessen!

 

Rijbewijs gehaald, en nu?

 

Geweldig is het gevoel als je te horen krijgt dat je geslaagd bent tijdens het rijexamen. Maar wat nu? Je hebt wel de bevoegdheid om te rijden, maar nog steeds geen eigen vervoer. Een goede manier om eigen vervoer aan te schaffen tegen een leuke prijs, is een auto importeren uit Duitsland. Hier zijn de auto’s over het algemeen een stuk goedkoper en zelfs met importkosten nog altijd voordeliger dan Nederland. Zo rijd je een leuke bak voor een goede prijs!