Bowlen in Utrecht doe je bij ons

B

Wil je gaan bowlen in Utrecht? Dan zal je waarschijnlijk veel bowlingcentra zijn tegengekomen in je zoektocht. Ook bij ons kun je een leuke avond beleven. Wij kunnen de hele avond verzorgen, van het diner tot en met de late uurtjes. Bij ons is het mogelijk. Natuurlijk kun je heel gezellig bowlen in Utrecht en daarnaast ook nog eens genieten van een heerlijk drankje. Voor het geval je met je gezelschap bij ons wilt eten, raden wij het aan om even te reserveren vooraf. Zo ben je verzekerd van je plaats aan een van onze tafels. Tevens raden wij het ook aan om te reserveren voor een van de bowlingbanen.

 

Meer informatie

Voor alle contactgegevens kun je het beste even op onze website kijken. Hier staat tevens ook alle informatie omtrent de openingstijden en het reserveren, hoe dit gedaan kan worden. Reserveren kan echter ook voor onze escape room, deze ligt aan de rechterzijde van onze bowlingbaan. Maar ook dit is onderdeel van onze organisatie. Mocht je deze twee activiteiten willen combineren, ook dat kan. Je kan op een dag reserveren voor beide activiteiten en kunt dit ook laten aansluiten op elkaar. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om andere tijdblokken te selecteren. Deze keuze ligt geheel in uw handen en hangt natuurlijk af van uw planning.

 

Contact met de medewerkers

Wilt u een van onze medewerkers spreken over het reserveren of over de verschillende arrangementen? Dat kan. Je kunt altijd bellen naar een van de vestigingen en daar zal een van de medewerkers je te woord staan. Je kunt natuurlijk ook een mailtje sturen of een chat beginnen met een van de medewerkers. Deze mogelijkheid staat ook altijd open. Wij streven ernaar om uw vraag binnen een dag te beantwoorden, zodat u uw dagje bowlen in Utrecht kunt plannen en vastleggen.