Barista opleiding, maakt jou beter in je werk

B

 

Wil jij een barista worden die helemaal overweg kan met een espressomachine en ook de latte art onder de knie heeft? Volg dan nu bij ons de barista opleiding. Deze opleiding is opgesteld aan de hand van een aantal cursussen. De cursussen die worden gegeven, worden gegeven door barista’s die al jaren actief zijn binnen het vak. Zij zullen jou veel kennis over et vak kunnen bijbrengen. Naast de theoretische lessen, zal je natuurlijk ook veel praktijkuren ervaren. Je leert natuurlijk veel meer over het vak en de vaardigheden in de praktijk. Ook zal je veel ervaring opbouwen met de verschillende espressomachines en zal je ook het een en ander leren over het onderhouden van de machines.

 

 

De inhoud

De barista opleiding bestaat uit veel meer dan enkel leren hoe je goede koffies moet zetten. Wij brengen alle studenten ook een hoop bi op het vlak van ondernemerschap en leiderschap. Wij vinden dat iedereen een leider van zichzelf kan maken en dat dit soms ook goed kan zijn voor de onderneming. Wanneer iedereen maar zijn ding doet en geen rekening houdt met het eindresultaat, zal dit ten kosten gaan van de onderneming. Daarnaast leren wij ook alle studenten over de verschillende soorten klanten die je krijgt. En ook hoe je hiermee om moet gaan. Je kan niet een techniek op alle klanten loslaten, nee je moet elke keer weer omschakelen wanneer je nieuwe klanten hebt. Daarnaast zijn er ook vervelende klanten. Op deze klanten moet je het meest inspelen en moet je zeker rekening houden met de eventuele gevolgen.

 

Inschrijven

Je kan je nu inschrijven voor de barista opleiding op onze website. Daarnaast kan je ook eerst nar de open dag komen. Hier kan je met alle docenten en huidige studenten praten en horen wat zij te vertellen hebben over de barista opleiding.