De barista cursus, voor die ene collega die geen koffie kan zetten

D

Een origineel cadeau geven voor een verjaardag van een kennis? Geef een barista cursus cadeau. LET OP: doe dit wel alleen aan iemand die hierin geïnteresseerd is. Je kan de cursus natuurlijk ook cadeau geven aan die ene collega die het maar niet leert hoe hij de juiste koffie zet. Natuurlijk hebben wij een talrijk aantal van verschillende cursussen die jij of een ander kan volgen. Bekijk voor het actuele aanbod van cursussen even bij ons op de website. Hier vind je tevens ook het inschrijfformulier. Wij organiseren de cursussen enkel in kleine groepen. Dit doen wij omdat wij vinden dat de cursus enkel goed gevolgd kan worden wanneer er persoonlijke aandacht wordt besteed aan de cursisten.

 

 

De cursus op locatie

De barista cursus kun je ook op locatie bestellen. Wanneer je een koffiezaak hebt kan dit een hele goede optie zijn. Zo kun je namelijk een professionele barista jouw werknemers opleiden met de riemen die zij hebben in jouw zaak. Daarnaast zullen de barista’s de werknemers een hoop kunnen bijbrengen over onder andere de espressomachine. Daarnaast zal de professionele barista ook eerst vragen aan de werknemers hoe en wat zij doen wanneer zij hun werkzaamheden moeten uitvoeren. Op basis hiervan zal de barista verschillende tips geven en kennis overbrengen die op het moment nog mist bij de werknemers.

 

Maak een afspraak

De barista cursus cadeau doen of toch liever zelf volgen? Bij ons het allemaal mogelijk. Je hoeft enkel het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. We zullen vervolgens een afspraak met jou of met jouw groep maken. Je kan ook meteen een reservering maken. Doe dit door middel van onze online agenda. Daarnaast is het verstandig om even telefonisch contact op te nemen wanneer je een afspraak wilt inplannen met een groep. Hiervoor kun je bellen naar onze zaak. Wij zorgen ervoor dat de afspraak meteen wordt gemaakt.