5 Redenen waarom Macbook beter is dan Laptop

5

Er zijn verschillende laptop in de winkels verkrijgbaar, zo zijn er vele windows laptop, Chrome books, maar ook Appel Macbooks. Deze laatste heeft vele voordelen. We gaan hier een aantal grote voordelen bespreken. Op de website van www.rentyourmac.com staan vele Macbook die je kunt huren tegen een zeer voordelige prijs!

Apple Macbook Fans

Zoals je misschien al geraden hebt, zijn we behoorlijk grote fans van Apple-computers hier. Van de ongerepte schoonheid van de nieuwe iMac met Macbook Pro tot de eenvoudige genoegens van de nieuwe 12-inch MacBook, we genieten er allemaal van. Maar waarom veroorzaken deze apparaten dergelijke loyaliteit en affecties van gebruikers, wanneer zij een perfect goede pc zouden kunnen kopen voor veel minder geld? Hier zijn 5 redenen waarom we denken dat Macs beter zijn dan hun op Windows laptops.

1. De experience

Het besturingssysteem op een pc of Mac is een fundamenteel onderdeel van de gebruikerservaring. Hoe we omgaan met onze computers kan resulteren in een harmonieuze atmosfeer rond onze huishoudens en op onze werkplekken, of de gekwelde kreten van zielen die te veel lijden hebben gezien om te geloven dat er nog iets goeds in de wereld over is. Windows 8 was iets van een auto-ongeluk in termen van ontwerp en klanttevredenheid. Gelukkig is Windows 10 een goed besturingssysteem gebleken, maar er is nog een lange weg te gaan.

2. Teveel keuze bij laptops

Dit klinkt misschien als een slechte zaak, maar het is waar dat soms minder meer is. Apple biedt zes verschillende computers die in verschillende specificaties en met verschillende build-to-order-opties verkrijgbaar zijn. Apple’s Macs bevatten de MacBook Pro, MacBook Air, MacBook, Mac mini, iMac en Mac Pro, en van die vindt u een Mac die voldoet aan uw budget, levensstijl en stroomvereisten.

3. De beveiliging van een Apple Macbook

Ja, die oude kastanje. Al jaren pronken Mac-gebruikers met de schijnbare onkwetsbaarheid van hun systemen in de gezichten van pc met behulp van vrienden. Hoewel we dit gedrag niet noodzakelijk goedkeuren, is er wel degelijk veel waarheid bij betrokken.

4. De beste beeldschermen van een Macbook

Many might scoff at the idea of a Retina screen (after all isn’t it just a HD display?), but Apple’s range of laptops and iMacs boast some of the most stunning screens you’ll see on the market right now. Pair that with the consistent performance in terms of high DPI display, as opposed to the various scaling issues we’ve experienced on high-end Windows laptop’s and Retina-equipped Macs are crystal clear winners.

5. Gebruikers ervaring bij het huren van een Macbook

Uiteindelijk is het huren van Apple Macbook een elektronisch product en moet het zijn vorstelijke bedrag aan de betalende klant verantwoorden. Gelukkig heeft de Mac meer dan een decennium aan de top van klanttevredenheidsonderzoeken besteed, wat geen sinecure is als je bedenkt dat het dure artikelen zijn die de toekomstige koper veel beloven. Het feit dat Apple het goede levert, letterlijk in veel gevallen, is waarschijnlijk het meest overtuigende argument van allemaal en toont aan dat de meeste mensen die Macs kopen, weinig of geen spijt hebben.

Conclusie: Huur een Macbook

Om helemaal in zijn top te zijn, doe je het volgende: Huur een Macbook! Een Macbook huren is veel voordeliger dan kopen en op het einde is het beter voor jouw eigen Macbook. Als hij kapot gaat, heb je garantie om hem te ruilen, en krijg je zo een nieuwe. Een macbook kopen is duur, in tegenstelling tot het huren van een macbook. 

Daarom is ons advies ook, om een macbook te huren in plaats van te kopen!