Vacature slagerij – hoe ik in het slagerswereldje terecht kwam

V

Mijn verhaal is best kenmerkend voor andere mensen die ook in het slagers ambacht terecht zijn gekomen. Na de middelbare school ben ik een HBO opleiding gaan doen richting sportmarketing. Nadat ik afgestudeerd was kon ik hier geen werk in vinden. Via, via kwam ik uit bij een uitzendbureau die de vacature slagerij open had staan. Zij hebben mij de kans gegeven om al werkende het ambacht te leren.

Ben jij gestopt met je opleiding of kan je net zoals ik geen baan vinden nadat je afgestudeerd bent? Misschien is de vacature slagerij dan wel iets voor jou! Ben jij een doorzetter en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder, ik vertel je meer over mijn werkzaamheden.

Werktijden vacature slagerij

Het fijne aan werken voor een uitzendbureau is dat jij zelf je beschikbaarheid kan doorgeven. In principe kan je zeven dagen per week werken en wordt er gewerkt in verschillende shifts. Ik heb ervoor gekozen om van maandag tot vrijdag te werken van 9:00 tot 17:00, maar je kan ook aan het werk in de ochtend, avond en het hele weekend door. Daarnaast kan je ook je voorkeur opgeven of je aan de slag wil als winkel slager of horeca slager. Ikzelf heb gekozen om het slagersambacht te leren als horeca slager.

Wat houdt het werk precies in?

Ik snap dat je je afvraagt wat het werk precies inhoudt, als horeca slager snij je de verschillende vleessoorten welke later in horeca gelegenheden geserveerd worden. Hierbij kun je dus denken aan entrecote en biefstuk. Maar ook ossenhaaspuntjes. Omdat je via een uitzendbureau aan de slag gaat kom je te werken voor verschillende opdrachtgevers. Al doende leer je over de verschillende vleessoorten en snijtechnieken. Zolang jij flexibel en leergierig bent pas je hier zeker thuis! Affiniteit met het vak is mooi meegenomen, dat maakt het werk alleen maar leuker.

Aan de slag via de vacature slagerij

Werkt mijn enthousiasme aanstekelijk en wil je solliciteren op de vacature slagerij? Dit kan via het aanmeldformulier op de website. Het uitzendbureau neemt contact met je op om een kennismaking in te plannen. Wie weet werken wij binnenkort wel samen!