Toe aan een nieuw avontuur? Wend je tot de Wadden!

T

Wanneer je klaar bent voor een nieuwe start in een nieuwe omgeving, bepaal je zelf hoe letterlijk je dit neemt. Misschien ga je gewoon een dorpje of stad verder, wellicht reis je naar de andere kant van het land of… je komt op de Wadden terecht!

Ook in dit door water omgeven gebied kan men jouw kennis en ervaring heel goed gebruiken. Dat is dan ook de reden dat zowel avontuurlijk ingestelde werkzoekenden als toeristen er jaarlijks in groten getale naartoe komen! Wacht daarom niet langer en grijp die kans wanneer je ‘m krijgt.

Werken op de Wadden

Met enkel toerisme redden de Waddeneilanden het niet. Maar niet getreurd, de inwoners hebben nog tal van andere inkomsten! Onder andere met klassieke ambachten verdienen zij hun brood. Zo wordt er kenmerkend bier gebrouwen en schapenkaas gemaakt op Texel. De eilanden kennen bovendien vele andere bekende streekproducten waar je misschien wel eens van hebt gehoord.

Is het produceren van dergelijke lekkernijen niet voor jou weggelegd? Dat geeft niets, want veelal wordt er hulp gevraagd in de horeca. Zowel mensen voor de bediening van een strandpaviljoen of populair restaurant als versterking in een hecht keukenteam worden veel gevraagd via de diverse vacatures voor Texel. Ook in hotels en op campings kan men alle hulp gebruiken!

Ben jij opgeleid om een rol te spelen in of leiding te nemen over een team van koks en kelners? Vul dan je cv in en reageer op de positie die het beste bij je past.

Wonen op de Wadden

Wanneer je eenmaal een vaste werkplek hebt gevonden, wordt je het heen en weer reizen van Texel naar het vasteland en weer terug misschien wel snel beu. Dus waarom zou je van dit prachtige eiland niet je woonplaats maken? In plaats van er enkel te werken kun je ook opgaan in de verrassende cultuur en rijke geschiedenis die dit natuurlijke bolwerk kenmerken! Wellicht maak jij je de streektaal wel heel snel machtig en word je binnen no time een echte ‘local’. Daar komt nog bij dat er jaarlijks diverse evenementen zijn op het gebied van muziek en sport die je kunt bezoeken en/of waar je wellicht aan mee wilt doen.

Lang verhaal kort; een nieuw avontuur lonkt. Bekijk het brede bestand van Waddenvacatures en reageer!