Maak het verschil met een mooie entree!

M

Veel mensen vergeten de kracht van een mooie, verzorgde, representatieve en schone entree van het bedrijf. Let er maar eens op als je de volgende keer een bedrijf binnen loopt. Is de entree mooi of valt het wat tegen? Een mooie entree geeft de juiste eerste indruk.

 

Kies het juiste interieur

Een mooie entree bevat het juiste meubilair. We zien het nog te vaak dat er wel aandacht besteed wordt aan een kantoorruimte met mooie design meubels en ergonomische werkplekken, maar dat er geen aandacht gaat naar de entree waardoor men binnen komt. Zorg bij de ingang voor een ruimtelijk beeld met meubilair die passen bij de uitstraling van je bedrijf.

 

Zorg voor een blikvanger

Vaak wordt de entree ook gebruikt als wachtruimte voor gasten. Ze mogen ergens plaatsnemen waar ze wachten op de persoon waarmee ze een afspraak hebben. Op dat moment gaat de bezoeker om zich heen kijken. Zorg ervoor dat er een mooie blikvanger hangt wat indruk maakt op de bezoeker. Meestal kiest men voor een blikvanger die wat te maken heeft met het bedrijf. Produceer je keukenbladen, laat dan een imposant blad of stuk graniet zien. Ben je een hovenier, zorg dat je entree een groene uitstraling heeft met bijvoorbeeld een enorme junglewand. Val op!

 

Houd je entree schoon!

Er is niets zo vervelend dan een vieze entree waar bladeren, zand en vocht binnen ligt. Dat vuil loopt tevens iedereen mee naar binnen. Zorg voor een mooie droogloopmat op maat of een logomat in jouw huisstijl! Dit houdt het vuil en vocht tegen en bespaart op langere termijn ook in schoonmaakkosten.