Samenvattingen verkopen

S

Samenvattingen verkopen is vandaag de dag voor vele studenten de normaalste zaak van de wereld. Er worden per student vaak honderden euro’s per samenvatting verdiend. Een slimme student plaats de samenvattingen op verschillende aanbieders, zodat de samenvatting door meer potentiële kopers wordt gezien. Hoe vaker een digitaal product bekeken wordt, des te vaker zal het product verkocht worden.

Opbrengst samenvattingen verkopen

Verkoop je samenvattingen niet voor een te hoge prijs. Zeker in het begin is het verstandig om de samenvatting rond de € 4,- te verkopen. Merk je dat de samenvatting vaak verkocht wordt dan kun je de prijs altijd nog aanpassen. Als je een aantal positieve reviews hebt ontvangen dan kun je vaak rond de € 6,- of zelfs hogere prijzen voor de samenvattingen vragen. De studenten willen graag betalen voor goede samenvattingen. Begin ook direct met samenvattingen verkopen.

Andere inkomstenbronnen studenten

Studenten hebben steeds meer geld te besteden. Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat studenten meer te besteden hebben dan voor het volledige DUO leenstelsel was ingevoerd. Veel studenten (ruim 55%) kiezen ervoor om thuis te blijven wonen of verdienen meer bij met een bijbaantje. Daarnaast is het opmerkelijk dat veel studenten juist lenen van de DUO. En waarom?

Meer dan de helft van de studenten (54 procent) gebruikt de rentedragende lening die zij hebben afgesloten voor hun studie, ook om te sparen.

Veel studenten houden dit geld achter de hand voor na de studie of voor de aankoop van een woning. Met het huidige rentetarief van slecht 0,6% is dat dan ook geen slecht idee. Zorg er wel voor dat je niet teveel biertjes bestelt in de kroeg!

De studenten die voldoende geld te besteden hebben en toch vrije tijd over willen houden kunnen samenvattingen kopen. Dit betekent snel en effectief de lesstof doornemen en tijd overhouden voor de “leukere” dingen in het leven. Een bioscoopje, uit eten of stappen met de vrienden. Heerlijk het studenten leven!

samenvattingen verkopen

samenvattingen verkopen