Een taaltraining op maat voor u of uw werknemers. The Square Mile.

E

Als u werkt bij een internationaal bedrijf, dan is de kans groot dat u een of meerdere buitenlandse talen dient te beheersen. Daarom kan het handig zijn om uw kennis van een buitenlandse taal te vergroten door middel van een zakelijke taaltraining. Bij The Square Mile zijn we gespecialiseerd in het geven van taaltrainingen. U kunt bij ons terecht voor cursussen in diverse talen, zoals een taaltraining Engels, Spaans, Chinees of Russisch. Al 13 jaar lang bieden wij zakelijke taaltrainingen voor bedrijven, (semi) overheidsinstellingen en non-profitorganisaties door heel Nederland. In deze tijd hebben wij onze taalcursussen kunnen perfectioneren aan de hand van klantervaringen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor taaltrainingen van de hoogste kwaliteit.

Waarom The Square Mile?
Bij The Square Mile hebben we al vele tevreden, terugkerende klanten.
De taalcursussen stemmen we zo goed mogelijk af op het individu, de groep en/ of het doel van de cursus.
Een ieder leert op een andere manier en werkt bij een andere organisatie. Om deze reden kunnen wij niet alle klanten dezelfde taaltraining aanbieden. Wij kijken voorafgaand aan uw cursus altijd naar uw persoonlijke situatie, zodat we de taaltraining op maat kunnen maken.

Tijdens de taaltrainingen wordt gebruikt gemaakt van verschillende leermiddelen en trainingsvormen. Wij zijn erg flexibel, zodat u zelf kunt kiezen of u uw face-to-face cursus met een groep collega’s wilt volgen of juist individueel. Ook kunt u kiezen voor cursussen op afstand. Wij komen graag taaltrainingen bij u in-company geven, maar beschikken ook over een aantal trainingslocaties waar u de trainingen kunt volgen. Het is maar net wat u het prettigst vindt. U kunt altijd uw wensen en doelen aan ons kenbaar maken, zodat wij voor u de perfecte taaltraining kunnen samenstellen. Op die manier zult u de beste resultaten behalen op een effectieve manier. Neem voor meer informatie over onze taaltrainingen gerust contact op.