Mijn ervaring bij Slaag Altijd de Rijschool in Rotterdam

M

Je rijbewijs halen kan best een dure grap zijn, dat overkwam mij ook. Ik ben Jonathan en 19 jaar oud en studeer aan de Hogeschool in Rotterdam en volg een opleiding ICT. met een bijbaantje als vakkenvuller bij de Appie kom ik er zo gemakkelijk niet.

Toch heb ik mijn rijbewijs weten te halen! Benieuwd hoe? Lees snel verder.

Via Internet gezocht naar een Rijschool in Rotterdam
Met de grootste zoeksite van de hele wereld (ja, die ja) ben ik op zoek gegaan naar een rijschool. Handig, ik tikte “Goedkope Rijschool Rotterdam” in en kwam terecht op ene Rijschool Slaag Altijd in Rotterdam.

Gratis Proefles
Met koeienletters zag ik dat er overal op de website een knopje was om een gratis proefles aan te vragen, je raadt het al! Ik ben student en ben gek op gratis! Direct het formuliertje ingevuld en kreeg binnen een paar minuten een belletje van ene meneer Ryaz.

Proefles ingepland, wat nu?
De instructeur heeft met mij afgesproken om mij 11:00 op te halen, gelukkig was de instructeur op tijd. Ik dus achter het stuur gaan zitten (mooie auto trouwens) – ik was eigenlijk best zenuwachtig, ik had namelijk nog nooit auto gereden.

Rijlessen in Rotterdam
Tijdens de proefles heeft de instructeur mij alles netjes en duidelijk uitgelegd, ik voelde me direct op me gemak en wist al snel dat ik bij deze rijschool zou blijven lessen. De instructeur plande samen met mij een nieuwe afspraakje in en volgende week stond me volgende lesuur alweer ingepland.

De kosten van het lespakket
Toch zat ik te piekeren over de kosten die ik zou moeten maken voor het behalen van mijn rijbewijs, en vroeg de instructeur hoeveel lesuren ik nodig zou hebben, hij stelde me gerust:”Je kunt best goed rijden en hebt het snel onder de knie, ik raad je aan om het kleinste pakket van 10 lesuren te nemen. Deze hoef je niet in een keer te betalen en kan in termijnen, en als je zakt voor je praktijkexamen dan is het her-examen gratis”.

Toppie! Ik had dit niet verwacht, samen met deze rijschool heb ik afgesproken dat ik elk maand een klein deel van het lespakket zou betalen – ik heb mijn rijbewijs nu inmiddels al behaald en mag het roze pasje volgende week maandag ophalen.